زغال صنعتی چیست؟
آوریل 17, 2023
کاربرد زغال
آوریل 18, 2023

زغال قلیان مرغوب دارای خصوصیات زیر است:

  • بدون بو، دود و جرقه باشد
  • سریع اشتعال پذیر و حرارت زیادی تولید کند
  • مدت سوخت طولانی و پیوسته داشته باشد
  • خاکستر کم و تمیز داشته باشد
  • طعم و عطر قلیان را عوض نکند

دلیل خاموش شدن زغال قلیانی بعد از پخت :

  • زغال به درستی گداخته نشده باشد و گاز های سمی و co2 تولید کند
  • زغال مصرف شده بی کیفیت باشد و گاز co2 و بوی بد تولید کند
  • تنباکو تقلبی یا بی کیفیت باشد و دود مضر و بی کیفیت ایجاد کند
  • تنباکو خراب شده یا کهنه باشد.

چه نوع زغال و تنباکویی برای قلیان مناسب است:

زغال قلیانی

اگر میخواهید شاهد خاموش شدن زغال قلیان خود نباشید باید زغال و تنباکوی مناسبی را انتخاب کنید.

برای زغال، بهتر است از زغال های فشرده یا زغال های سنتی با کیفیت استفاده کنید. زغال فشرده از خاک اره، خاک زغال و

پوست گردو تولید می شوند و بدون دود، بو و مواد افزودنی هستند.البته این زغال به عنوان زغال کبابی هم مورد استفاده قرار می گیرد.

زغال های سنتی از چوب درختان مختلف مانند لیمو، نارگیل، بامبو و کافه ای تولید می شوند و حرارت بالا و دود کم دارند.

برای تنباکو، بهتر است از تنباکو های با کیفیت و تایید شده استفاده کنید.

تنباکو های قلابی از مواد و اسانس های شیمیایی تولید می شوند و باعث تهوع و سردرد می شوند.

همچنین تنباکو را باید در محل خشک و خنک نگه دارید و از تنباکو های کهنه یا خراب شده استفاده نکنید.

نوع طعم و عطر تنباکو نیز به سلیقه شما بستگی دارد. معمولا تنباکو های سبک مانند لیمو، نعناع و پرتقال یا تنباکو های

سنگین مانند دوسیب، آلبالو و آلو جنگلی رایج هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *