قبل از معرفی انواع زغال کبابی باید به این سوال جواب داد که خواسته و انتظارات ما از یک زغال کبابی با کیفیت چیست.
1- اینکه آن چه که به روی کباب میپزیم به خوبی مغزپخت شده باشد
2- دوم اینکه تمامی نواحی آن به صورت یکنواخت پخته شده و نیمی از غذا به صورت خام و یا نیم پز نباشد.
3- عطر و طعم غذا به واسطه زغال مصرفی بو و طعم دیگری نگیرد.
یکی از محبوبترین محصولات در بین زغال کبابی زغال شمش است که برای شومینه و پخت و پز مورد استفاده قرار میگیرد.این نوع از زغال نوع برش نخورده زغال فشرده است که به زغال فشرده کبابی نیز شهرت دارد.
مزیت
معایب
این نوع از زغال که از گذشته مورد استفاده عموم بوده و از آن به عنوان زغال طبیعی یاد میشود.رنگ بسیار سیاه و مخملی دارد .
مزیت
معایب
زغال سنتی
با آتش زدن چوب خشک درختان تولید میشود. به نحوی که پس از سرخ شدن همه چوب ها آن ها را داخل گودال یا یا یک بشکه ای میریزند سپس روی ان را می پوشانند.
تا هوا به داخل نفوذ نکند بعد از چند روز زغال ها آماده هستند و میتوان برای پخت و پز از ان بهره برد.
باید توجه داشت که حتما برای تهیه این زغال ها از یک نوع از چوب یا درخت استفاده شود چرا که زغال هر چوب و درخت با هم متفاوت است.
این ذغال از سوختن چوب خشک انواع درختان جنگلی تولید شده و به بازار عرضه میشود.
به این نکته توجه کنید که هر نوع از ذرخت زغال مخصوص به خود را ایجاد میکند مثلا تراکم چوب گردو با انجیر متفاوت است
و در هم بودن زغال های مختلف باعث میشود که زغال ها به صورت هماهنگ اتش نگیرند و گاهی بعضی زودتر میسوزند و بعضی هنوز گرما دارند.با اینکه قیمت پایینی دارد اما مشتریان زیادی ندارد.
مزیت
معایب
این زغال با استفاده از دستگاه زغال ساز با ترکیب خاک زغال و نشاسته گیاهی و آب بدست می اید .یکی از انواع زغال کبابی محسوب میشود
مزایا
معایب
سخن پایانی
شرکت زغال آباد امیدوار است با ارائه این مقاله اطلاعات مفیدی را در مورد انواع زغال های کبابی در اختیار شما عزیزان قرار داده باشد. مثل گذشته رضایت و حمایت شما دلگرمی تیم کاری ماست.