بهترین زغال برای قلیان
دسامبر 12, 2022
زغال بامبو چیست؟
ژانویه 3, 2023

قبل از معرفی انواع زغال کبابی باید به این سوال جواب داد که خواسته و انتظارات ما از یک زغال کبابی با کیفیت چیست.

1- اینکه آن چه که به روی کباب میپزیم به خوبی مغزپخت شده باشد

2- دوم اینکه تمامی نواحی آن به صورت یکنواخت پخته شده و نیمی از غذا به صورت خام و یا نیم پز نباشد.

3- عطر و طعم غذا به واسطه زغال مصرفی بو و طعم دیگری نگیرد.

انواع زغال کبابی

زغال شمش

یکی از محبوبترین محصولات در بین زغال کبابی زغال شمش است که برای شومینه و پخت و پز مورد استفاده قرار میگیرد.این نوع از زغال نوع برش نخورده زغال فشرده است که به زغال فشرده کبابی نیز شهرت دارد.

مزیت 

  • اشتعال یکنواخت.
  • به باد زدن نیازی ندارد.
  • از آنجا که دارای بو و دود نیست هیچ بو دودی را به غذا انتقال نمیدهد.
  • زمان حرارت دهی بالایی دارد.
  • خاکستر بسیار کمی نسبت زغال طبیعی دارد.
  • اتش پرانی ندارد.
  • اشتعال مداوم بدون خاموشی

معایب

    • در بعض از برندها به علت نداشتن تناسب در ترکیب مواد و بهره گیری از مواد شیمیایی ممکن است اشتعال همراه دود و بو باشد
    • ایجاد سردرد.

زغال لیمو

این نوع از زغال که از گذشته مورد استفاده عموم بوده و از آن به عنوان زغال طبیعی یاد میشود.رنگ بسیار سیاه و مخملی دارد .

مزیت

  • بدون بو است
  • کربن بالا در ساختار این ذغال.
  • نیازی به دستگاه زغال ساز ندارد.

معایب

  • به علت دودی که ایجاد میکند. قابل مصرف در فضای باز میباشد
  • بعضی از برندها از چوب درختان دیگری برای تهیه زغال استفاده میکنند که مرغوبیت ندارد.
  • آتش پرانی دارد.
  • امکان خاموشی زغال وجود دارد.

زغال سنتی

با آتش زدن چوب خشک درختان تولید میشود. به نحوی که پس از سرخ شدن همه چوب ها آن ها را داخل گودال یا یا یک بشکه ای میریزند سپس روی ان را می پوشانند.

تا هوا به داخل نفوذ نکند بعد از چند روز زغال ها آماده هستند و میتوان برای پخت و پز از ان بهره برد.

باید توجه داشت که حتما برای تهیه این زغال ها از یک نوع از چوب یا درخت استفاده شود چرا که زغال هر چوب و درخت با هم متفاوت است.

زغال کبابی فله ای

این ذغال از سوختن چوب خشک انواع درختان جنگلی تولید شده و به بازار عرضه میشود.

به این نکته توجه کنید که هر نوع از ذرخت زغال مخصوص به خود را ایجاد میکند مثلا تراکم چوب گردو با انجیر متفاوت است

و در هم بودن زغال های مختلف باعث میشود که زغال ها به صورت هماهنگ اتش نگیرند و گاهی بعضی زودتر میسوزند و بعضی هنوز گرما دارند.با اینکه قیمت پایینی دارد اما مشتریان زیادی ندارد.

مزیت

  • قیمت پایین
  • حجم بالا در عرضه

معایب

  • همراه با بو و دود است
  • در مواردی زغال ام دی اف را در این زغال ها مخلوط کرده و عرضه میکنند که دود حاصل از آن سمی است.
  • به خاطر مخلوط بودن زغال انواع چوب ها پخت یکنواختی ندارد.

زغال توپی

این زغال با استفاده از دستگاه زغال ساز با ترکیب خاک زغال و نشاسته گیاهی و آب بدست می اید .یکی از انواع زغال کبابی محسوب میشود

مزایا

  • یکنواخت در اشتعال
  • جیگزین برای زغال های چوبی و حفظ محیط زیست
  • قیمت مناسب

معایب

  • خاکستر بیشتری تولید میکند.
  • روشن کردن آن اسان است.

سخن پایانی

شرکت زغال آباد امیدوار است با ارائه این مقاله اطلاعات مفیدی را در مورد انواع زغال های کبابی در اختیار شما عزیزان قرار داده باشد. مثل گذشته رضایت و حمایت شما دلگرمی تیم کاری ماست.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *