ویزگی هی زغال خوب بسته به نوع مصرفی که از زغال می شود متفاوت است.
زغال یک ماده سوختی است که از نیمسوختن چوب یا دیگر مواد دارای کربن به دست میآید و کاربردهای مختلفی در پختوپز،
قلیان، تولید برق و فولاد، تصفیه آب و هوا و بهداشت و سلامت دارد. زغال از قدیم در ایران مورد استفاده بوده و طعم خاصی به غذا، چای و قلیان میدهد. انواع مختلفی زغال وجود دارند که بسته به نوع ماده اولیه تشکیلدهنده آن و روش تهیه کیفیتهای متفاوتی دارند؛ از جمله زغال کبابی تا زغال لیمو، بلوط، زغال پسته، سیب، انجیر و….
علاوه بر همه اینها قیمت زغال نیز مهم است و در درجه دوم قرار می گیرد.
ویژگی | توضیح |
---|---|
عدم اتش پرانی و جرقه | زغال چوب خوب باید دارای آتشنشانی کمتری باشد تا برای استفاده در صنایع و انرژیزایی ایمن باشد. |
پایداری حرارتی | زغال چوب خوب باید دارای پایداری حرارتی بالا باشد تا در دماهای بالا و تحت فشار قابل استفاده باشد. |
محتوای کربن بالا | زغال چوب خوب باید دارای محتوای کربن بالا باشد تا به عنوان سوخت و سازنده مواد شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد. |
بدون بو و دود | زغالی که به خوبی گاز گیری شده باشد و به درستی تولید شده باشد هیچ بو و دودی ندارد |
رطوبت کم | زغال چوب خوب باید دارای رطوبت کم باشد تا به عنوان سوخت سریع الاشتعال و با بازدهی بالا استفاده شود. |
خاک و گرد کمتری دارد | زغال چوب خوب باید دارای کمترین مقدار خاک و زباله باشد تا برای استفاده در صنایع و انرژیزایی مناسب باشد. |
اتشگیری سریع | این ویژگی باعث میشود مصرف کننده به سهولت زغال را روشن کره و مورد استفاده قرار دهد |
به طور خلاصه، زغال خوب یک ماده سوختی است که از چوبهای مرغوب و با روشهای مناسب تولید میشود و ویژگیهایی مانند دوام، پرحرارت بودن، بدون دود و بو بودن، عدم جرقه زدن و خاموش نشدن را دارد. این زغالها برای کاربردهای مختلف مانند پختوپز به عنوان ذغال کبابی ، قلیان، تولید برق و فولاد، تصفیه آب و هوا و بهداشت و سلامت مناسب هستند. انتخاب زغال خوب به علاوه قیمت مناسب میتواند تاثیر مثبتی بر کیفیت زندگی شما داشته باشد.
نیاز های زغالی خود را به زغال آباد بسپارید.